Verslag

Jaarvergadering

Hans neemt afscheid van het bestuur
Donderdag 21 maart 2019 waren we voor de OVA-jaarvergadering te gast bij Mooren Auto aan De Lasso Zuid in Roelofarendsveen. Op de agenda dit keer: het aftreden van Hans Straathof als OVA-voorzitter en het aantreden van Martijn Koek als zijn opvolger.

Na een welkomstwoord van voorzitter Hans volgde een korte bedrijfspresentatie door Nikki Mooren. Daarna startte de jaarvergadering, waarbij werd stilgestaan bij het verslag van secretaris Marco van der Meer over alle OVA-activiteiten en -bijeenkomsten van het afgelopen jaar. Barry Verdel deed verslag van de activiteiten van het Economisch Overleg Platform (EOP) en de financiële stukken werden onder toeziend oog van penningmeester John Kret officieel goedgekeurd.

Plannen voor de toekomst
Tijdens de jaarvergadering trad Hans Straathof terug als voorzitter van OVA en – na 21 jaar – ook als bestuurslid. Zijn opvolger Martijn Koek sprak de aanwezige leden toe en vertelde in het kort over zijn ‘OVA-plannen’ voor de toekomst. Hierover in latere uitingen meer.

Na de vergadering volgde een rondleiding door autobedrijf Mooren Auto, dat inmiddels uit meerdere afdelingen bestaat. Behalve de showroom voor de verkoop van personenauto’s en een moderne werkplaats is er ook een aanzienlijke bedrijfsauto-afdeling en wordt er samengewerkt met Auto Lease Team. De avond werd afgesloten met een uitgebreide netwerkborrel.

Contact

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Postbus 158
2370 AD Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org