de dag van

Windkracht 10

dolf

Erma Rotteveel is al ruim 20 jaar directeur van communicatiebureau Windkracht 10 in Rijp-wetering. Haar missie is om het verhaal van de klant met bezieling in de wereld te zetten.

Al vroeg rijdt Erma in haar elektrische auto het grindpad van de pastorie op, waar het kantoor is gevestigd. Nog voor de eerste collega’s binnenwandelen, staat alles startklaar voor weer een nieuwe dag. Door de jaren heen heeft ze een hecht team om zich heen vergaard, dat helemaal op elkaar is ingespeeld.

9.30 uur - Met een kop koffie in de hand verzamelt iedereen zich in de bespreekkamer. Het is tijd voor de dagplanning. Er heerst een uitgelaten sfeer, want vandaag staat ook het bedrijfsuitje op de planning en komende zondag is het weer tijd voor de Poldertocht*.

10.00 uur - De taken zijn verdeeld en iedereen gaat aan de slag. Bart gaat op pad voor een fotografieklus, Erma breekt haar hoofd over een advertentie, Corine slaat aan het rekenen en Leonie bouwt aan een prachtige website. Ondertussen houdt Melinda vanuit haar web het overzicht.

11.00 uur - Bart is aangekomen op de locatie. Hij maakt de foto’s voor de nieuwe brochures van een school. Met zijn camera in de hand loopt hij met een strak schema door het gebouw. Het is aanpoten. Kinderen verzamelen voor portretten, het opsnorren van leuke spots om de sfeer vast te leggen en dan natuurlijk de lessen bijwonen. Dit alles om een compleet beeld van de school te krijgen.

12.30 uur - Tijd voor pauze. Zoals gewoonlijk is het een kippenhok.

13.30 uur - Een deel van het team laat het reguliere werk even los. De poldertocht is nu prio. Nog even knallen op Facebook en de feestartikelen kopen voor de fotostage. En dan maar hopen dat het - net als voorgaande jaren - weer een fantastische tocht wordt.

16.00 uur - Eindelijk, het bedrijfsuitje. Aan boord van een mooie houten sloep wordt de Tulpenroute gevaren. Extra leuk, want Windkracht 10 heeft een mooi tulpenconcept bedacht die op de kassen te zien is. Na de vaartocht van twee uur is het aanschuiven bij Café de Haven.

22.00 uur - Moe, maar voldaan fietst iedereen naar huis. De een slingert, de ander rijdt een pietsie te hard. Het lachen is op verre afstand te horen. Gelukkig komt iedereen veilig thuis. Windkracht 10 start maandagochtend weer met een frisse nieuwe dag.

 

 

Contact

OVKB Ondernemersvereniging Kaag en Braassem
Postbus 158
2370 AD Roelofarendsveen
secretariaat@ovkb.org